Wil jij naar GDC Keulen & Gamescom?

Posted on 2013-04-29 in Uncategorized

Level Up! bood de afgelopen drie jaar excellente studenten de mogelijkheid om een beurs aan te vragen om een bepaalde tijd in het buitenland te studeren of een buitenlandsevent te bezoeken. Deze beurzen maakte het voor studenten van Nederlandse game opleidingen mogelijk om een kijkje te nemen in de professionele game wereld. Langgekoesterde wensen om de GDC in San Francisco te bezoeken, een tijdje te studeren in het buitenland of om te werken met professioneel game materiaal, gingen in vervulling met behulp van de Level Up! beurzen.

Nu Level Up! eindigt willen we de studenten nog één keer de mogelijkheid bieden om met ons mee te gaan naar de GDC Keulen & Gamescom dat plaats vindt van maandag 19 t/m zondag 25 augustus 2013. Level Up! verzorgd de reis en verblijf plus een All Acces Pass voor de GDC en Gamescom. We vertrekken op zondagavond 18 augustus uit Utrecht en komen donderdagavond 22 augustus weer in Utrecht aan.

Voor wie?

Studenten van Nederlandse gameopleidingen komen in aanmerking voor een beurs. De Nederlandse nationaliteit is niet verplicht. Ook buitenlandse studenten die een volledige master in Nederland volgen, kunnen zich aanmelden.

Aanmelden

Je kunt je interesse aangeven op het aanmeldformulier tot donderdag 15 mei 2013. De verdere selectieprocedure wordt later bekend gemaakt. Aanmelden kan via dit formulier (of deze).

Voor meer informatie en/of vragen kun je mailen naar wendy.vandelagemaat@taskforceinnovatie.nl