GDA 2011

Posted on 2011-07-01 in Uncategorized

De uitreiking van de GDA is geweest. Ook dit jaar was het een spannende strijd tussen de in totaal 13 goede inzendingen. Na twee weken van uitgebreid testen heeft de jury dan toch de knoop doorgehakt.

De winnaar van de GDA 2011 is geworden:

Breakpoint

Dit leuke towerdefense spel is ontwikkeld door 3 eerstejaars Game Technologie studenten van de Universiteit Utrecht: Tigran Gasparian, Kevin van Nieuwenhuizen en Johnny Schaap. Om het spel te downloaden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zie Tigrans blog

De categorie prijzen zijn verdeeld als volgt:

Beste gameplay: Follow the Rabbit
Ontwikkeld door Yannic van den Berg, Rik van den Biggelaar, Remmelt Blessinga, Kevin Brussen en Jeroen Gorissen.

Beste graphics: Kids vs Goblins
Ontwikkeld door Stolen Couch Games: Eric Diepeveen, Selma Oors, Casper van Beuzekom, Daan Boon, Arthur Koopmans, Björn Spies. Zie hier voor de website.

Meest originele game: Orbit
Ontwikkeld door Dimitri Darzentas, Michel Baartman, Remmelt Blessinga en Tessa Verbruggen. Zie hier voor een online versie.

DGDARC wil iedereen hartelijk bedanken voor zijn inzet. Speciale dank gaat uit naar de sponsoren: het Grafisch Lyceum Utrecht en Studievereniging Sticky en natuurlijk naar de juryleden: Mark Overmars (Yoyo Games), Viktor Wijnen (DGG), Frank van der Stappen (UU) en Adriaan Jansen (DGDARC).

Wij hopen natuurlijk iedereen weer terug te zien bij de GDA 2012!