Game jam 15 & 16 januari!

Posted on 2015-01-14 in Uncategorized

Nog niet ingeschreven voor de game jam? Doe dat snel via deze link, want de lijst is bijna vol!

Donderdag beginnen we om 12:00 uur ’s middags in de Gamehall. Voor de non-UU’ers: de Gamehall zit in de kelder van het Buys Ballot gebouw (Princetonplein 5). Om 0:00 uur gaat de Gamehall dicht en vrijdagochtend om 08:00 uur kunnen jullie hier weer terecht. Tot 20:00 uur heb je dan nog de tijd om een mooie game te creëren, want daarna begint de jurering!

Nog geen team? Geen zorgen, morgen aan het begin van de jam is er nog tijd om een team te vormen met andere deelnemers.

Er zijn een aantal desktops voor de mensen die niet over een eigen laptop beschikken, maar lang niet voldoende voor iedereen. Dus als je WEL je eigen laptop hebt waar je mee kan programmeren of game art maken, gelieve deze mee te nemen.

Er worden GEEN slaapplekken geregeld. Om 00:00 uur gaan we dus weg uit de Gamehall (of jij en je team daarna nog thuis aan je game gaan werken, kunnen we natuurlijk niet controleren/tegenhouden 😉 ), dus als de terugreis naar huis met het OV moeilijk voor je gaat worden, probeer dan iets te regelen met teamgenoten of andere Sticky leden die in Utrecht wonen.

Frisdrank/thee/koffie wordt gedurende de hele jam voor jullie geregeld, evenals lunch! Wij zullen ook avondeten voor jullie bestellen, maar daarvoor vragen we of jullie (niet als te groot) contant geld mee kunnen nemen.

Tot morgen!