Over DGDARC

Posted on 2016-05-09 in

Welkom op de site van DGDARC – de Dutch Game Development and Research Commissie! Wij zijn een commissie onder studievereniging Sticky met het doel om gamedevelopment onder studenten te stimuleren en studenten in contact te brengen met de gamesindustrie. We zijn gevestigd in de Gamehall, een speciale gamedevelopmentruimte in de kelder van het Buys Ballotgebouw (Universiteit Utrecht).

DGDARC is ook zeer ge├»nteresseerd om samen te werken met andere studieverenigingen, developmentclubs, instanties en instituten – bijvoorbeeld voor het organiseren van lezingen, gamejams, borrels en dergelijke! Ben je nieuwsgierig naar wat DGDARC allemaal te bieden heeft? Vraag het gerust aan ons via info@dgdarc.nl!

We houden onze leden en geïnteresseerden op de hoogte door middel van een nieuwsbrief, en brengen we mensen bij elkaar om samen een gameproject op te zetten. Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@dgdarc.nl. We staan beginnend developers bij met advies, brengen ze in contact met de juiste mensen en geven ze de ruimte om te programmeren in onze Gamehal.